Home / Cursus Business English – bedrijfsgroep

Cursus Business English – bedrijfsgroep

Veel medewerkers hebben een grote passieve taalkennis in het Engels; zij kunnen dus alles lezen en verstaan. Maar ze hebben vaak weinig ervaring in het spreken van de taal op het werk, omdat het nooit nodig was en willen nu hun actieve taalvaardigheden oefenen. Andere medewerkers hebben moeite met schrijven van effectieve e-mails en het voeren van een vergadering in het Engels.

Wat doen we?

De TAALbrigade bestaat uit een enthousiaste & betrokken groep ervaren specialisten in zakelijke taaltrainingen. Een maatwerktraject Business English is een training op maat. Een training die beantwoordt aan de wensen van de opdrachtgever, ontworpen om de doelstellingen van de organisatie te behalen. Voordat een trainingsadvies wordt opgesteld, inventariseren wij de leerwensen, het taalniveau en de praktijksituatie van de deelnemers.

Cursisten zullen veel aan het woord zijn en krijgen zo het vertrouwen, dit ook toe te kunnen passen in de dagelijkse praktijk. Wij leren cursisten de vaardigheden die zij nodig hebben in hun werk. Dit doen we door leuke en interactieve lessen in een prettige sfeer.

Bedrijfsgroepen

Onze trainingen worden specifiek op maat gemaakt voor uw specifieke bedrijfstak, bedrijf, afdeling en functieniveaus van de deelnemers. Dit is een groot verschil met een open training waar uw medewerkers met cursisten van allerlei bedrijven zitten en algemene kennis opdoen.

Een maatwerktraject biedt u veel voordelen:

1 Flexibiliteit: het programma kan eenvoudig worden aangepast gedurende het traject; actuele bedrijfsinterne cases zullen onderdeel uitmaken van het programma.

2 Tijdbesparend: uw medewerkers hebben geen reistijd en lestijden worden aangepast aan de werktijden van de medewerkers.

3 Kostenbesparend: het is veel voordeliger meerdere medewerkers in één keer op te leiden.

4 Korte lijnen: u heeft 1 aanspreekpunt binnen de TAALbrigade. De training consultant houdt contact met HR manager / leidinggevende / cursisten en docenten.

5 Van passieve taalkennis naar actief taalgebruik: uw persoonlijke taaltrainer laat de cursisten veel aan het woord en geeft tussendoor uitleg en correctie.

Onze taaldocenten

Onze taaldocenten hebben veel ervaring in het geven van zakelijke taaltrainingen. Ze hebben een HBO of academische opleiding gedaan en een opleiding tot taaldocent afgerond. Maar ze zijn vooral geselecteerd op hun enthousiasme en geduldige aanpak, zodat u zich kunt ontwikkelen in een prettige sfeer.

Waar en wanneer worden de lessen gegeven?

De trainingen worden gegeven bij u op kantoor (in-company). Zo krijgt u les in uw eigen vertrouwde omgeving en hebt u geen extra reistijd. Wij geloven niet in een taalweek waarbij je wordt ondergedompeld in de taal. Wij geven een sessie van 2,5 tot 3 uur per week en opdrachten die gedurende de week in de praktijk worden geoefend. Het programma duurt 4 tot 8 maanden, zodat er genoeg tijd is om u in uw eigen tempo te ontwikkelen.

Voor wie?

De cursus is voor iedereen die zijn/ haar taalniveau op een hoger niveau wilt brengen. Van complete beginner tot vergevorderden.

Taalniveau

Onze cursus wordt op maat gemaakt, dus wordt op ieder niveau gegeven. Elke cursist krijgt een persoonlijk gesprek met de docent (indien mogelijk) om het niveau te meten en het invullen van een vragenlijst mbt wensen, behoeften, doelen. Op grond daarvan stellen we een programma samen.

Advies

Wij geven u graag gratis advies over het aantal te volgen uren, de inhoud van de cursus en helpen u met andere vragen. E-mail ons op info@detaalbrigade.nl.

Top