Home / Cursus Business English – individueel

Cursus Business English – individueel

Je hebt een grote woordenschat maar weinig ervaring in het spreken van de taal? Je spreekt al goed Engels, maar hebt er op je werk nooit veel mee te maken gehad of je wilt je zakelijke Engels op een hoger niveau brengen?

Wat doen we?

De TAALbrigade bestaat uit een enthousiaste & betrokken groep ervaren taaltrainers. De training Business English wordt afgestemd op uw taalniveau, aandachtspunten en leerdoelen. U zult veel spreken in de lessen, zodat u snel vloeiend en zelfverzekerd leert communiceren met internationale klanten en collega’s.

Waarom onze cursus Business English?

1 Van passieve taalkennis naar actief taalgebruik. Veel Nederlanders kunnen het Engels goed lezen, maar hebben weinig ervaring met het actief spreken van de taal. Een persoonlijke taaltrainer laat u veel aan het woord en geeft tussendoor uitleg en correctie. Zo leert u doeltreffend communiceren.

2 Snelle vooruitgang door persoonlijke aandacht. De aanpak en leermethode die de taaldocent gebruikt zijn volledig afgestemd op uw leerdoelen & taalniveau en leerstijl. Zo leert u precies wat u nodig heeft.

3 Leren in uw eigen snelheid. Bij een groepstraining is er een vast lesprogramma. Een persoonlijke taaldocent gebruikt de lesmethoden die het beste aansluiten op uw persoonlijke leerstijl & aandachtspunten en besteedt meer tijd aan de onderwerpen die u lastig vindt.

4 Een relaxte omgeving. Een goede sfeer zorgt ervoor dat u zich goed kunt concentreren. Onze trainers worden geselecteerd op hun enthousiasme en geduldige manier van lesgeven en motiveren u door interactieve en leuke lessen!

5 Praktische vaardigheden leren. Bij een groepstraining kan de taaldocent weinig aandacht besteden aan de individuele cursist en doet u vooral veel algemene kennis op. In onze individuele cursus engels leert u de vaardigheden die u nodig heeft in uw werk.

Onze taaldocenten

Onze taaldocenten zijn native speaker in het Engels en hebben veel ervaring in het geven van taaltrainingen aan bedrijven. Ze hebben een HBO of academische opleiding gevolgd en een opleiding tot taaldocent afgerond. Maar ze zijn met name geselecteerd op hun enthousiasme en betrokken aanpak, zodat u zich kunt ontwikkelen in een prettige sfeer.

Waar en wanneer worden de lessen gegeven?

De lessen worden gegeven bij u op kantoor (in-company). Zo krijgt u les in uw eigen vertrouwde omgeving en hebt u geen extra reistijd.  Het programma duurt 4 tot 6 maanden, zodat er genoeg tijd is om u in uw eigen tempo te ontwikkelen. U krijgt een sessie van 2/ 2,5 uur per week en 2/ 3 uur studiebelasting aan huiswerk en praktijkopdrachten.

Taalniveau

Onze cursus wordt op maat gemaakt, dus wordt op ieder niveau gegeven. We beginnen met een intake bestaande uit een gesprek in het Engels om het niveau te meten en het invullen van een vragenlijst mbt wensen, behoeften, doelen. Op grond daarvan stellen we een programma samen.

Advies

We horen graag als we u ook kunnen helpen! info@detaalbrigade.nl.

Top