Home / Training Nederlands voor expats (NT2) – bedrijfsgroep

Training Nederlands voor expats (NT2) – bedrijfsgroep

Uw buitenlandse werknemers werken in het Engels op kantoor en willen Nederlands leren om beter te kunnen integreren op het werk en in Nederland.

Wat doen we?

De TAALbrigade bestaat uit een enthousiaste & betrokken groep ervaren specialisten in zakelijke taaltrainingen. Cursisten zullen veel aan het woord zijn en krijgen zo het vertrouwen, dit ook toe te kunnen passen in de dagelijkse praktijk. Wij leren cursisten de vaardigheden die zij nodig hebben in hun werk. Dit doen we door interactieve lessen in een prettige sfeer.

Een maatwerktraject biedt u veel voordelen:

1 Flexibiliteit: het programma kan eenvoudig worden aangepast gedurende het traject; actuele bedrijfsinterne cases zullen onderdeel uitmaken van het programma.

2 Tijdbesparend: uw medewerkers hebben geen reistijd en lestijden worden aangepast aan de werktijden van de medewerkers.

3 Kostenbesparend: het is veel voordeliger meerdere medewerkers in één keer op te leiden.

4 Korte lijnen: u heeft 1 aanspreekpunt binnen de TAALbrigade. De training consultant houdt contact met HR manager / leidinggevende / cursisten en docenten.

5 Van passieve taalkennis naar actief taalgebruik: uw persoonlijke taaltrainer laat de cursisten veel aan het woord en geeft tussendoor uitleg en correctie.

Onze taaldocenten

Onze taaldocenten hebben veel ervaring in het geven van taaltrainingen op de werkvloer. Ze hebben een HBO of academische opleiding gedaan en een opleiding tot taaldocent afgerond. Maar ze zijn vooral geselecteerd op hun enthousiasme en geduldige aanpak.

Waar en wanneer worden de lessen gegeven?

De trainingen worden gegeven bij u op kantoor (in-company). Zo krijgen werknemers les in hun eigen vertrouwde omgeving en hebt u geen extra reistijd. Wij geven een sessie van 2 tot 3 uur per week en opdrachten die gedurende de week in de praktijk worden geoefend. Het programma duurt 4 tot 6 maanden, zodat cursisten voldoende tijd hebben om in hun eigen tempo te ontwikkelen.

Voor wie?

De cursus is voor iedereen die zijn/ haar taalniveau op een hoger niveau wilt brengen. Van complete beginner tot vergevorderden.

Taalniveau

Onze cursus wordt op maat gemaakt, dus wordt op ieder niveau gegeven. Elke cursist krijgt een persoonlijk gesprek met de docent (indien mogelijk) om het niveau te meten en het invullen van een vragenlijst mbt wensen, behoeften, doelen. Op grond daarvan stellen we een programma samen.

Advies

Wij geven u graag gratis advies over het aantal te volgen uren, de inhoud van de cursus en helpen u met andere vragen. E-mail ons op info@detaalbrigade.nl.

Top