Home / Cursus zakelijk Engels

Cursus zakelijk Engels

Volg een cursus zakelijk Engels!U wilt uw Business English een flinke boost geven? Onze enthousiaste en geduldige taaltrainers geven u een individuele cursus zakelijk Engels op maat!

Wat doen we?

Wij geven individuele taaltrainingen gericht op praktische vaardigheden in de regio Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. De cursus zakelijk Engels wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke behoeften & leerdoelen en leerstijl. Wij leren u de vaardigheden die u nodig heeft in uw werk door leuke en interactieve lessen in een prettige sfeer!

Waarom onze cursus zakelijk Engels?

1. U leert vaardigheden die u direct kunt toepassen in de praktijk.
2. Ervaren taaltrainers geselecteerd op hun enthousiasme en geduldige aanpak
3. Uw passieve taalkennis verandert in actief taalgebruik.
4. Hoogopgeleide, ervaren, native speaker taaltrainers.
5. U kunt de docent zoveel uitleg vragen als u prettig vindt.
6. U leert doeltreffend inspelen op veelvoorkomende situaties.

Uit hoeveel uren bestaat de training zakelijk Engels?

Onze individuele cursus Business English is volledig gericht op uw taalontwikkeling. Het is verbazingwekkend hoeveel u kunt leren in slechts één taalles. U krijgt bij ons les van zeer ervaren taaltrainers, maar een vreemde taal leert u toch vooral door het veel te doen. Als u een flinke stap vooruit wilt maken, moet u denken aan 30 tot 50 uur. Voor vergevorderde sprekers die bepaalde aspecten van de taal willen verbeteren zijn minder uren nodig. Wij geven de lessen in-company in de regio: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht, zodat u zo min mogelijk werktijd verliest.

Mogelijke onderwerpen:

  • doeltreffend schrijven
  • zakelijk e-mailen
  • verkoop- en adviesgesprekken
  • presenteren / pitchen
  • zakelijke/ thematische woordenschat
  • telefoneren
Vaste onderdelen:

  • veelvoorkomende situaties
  • grammatica & zinsbouw
  • uitspraak & intonatie
  • omgangsvormen
Waar geven wij de cursus zakelijk Engels

De cursus Business English wordt gegeven bij u op kantoor of op een andere locatie naar wens. Dit doen wij in de omgeving van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Over ons

De TAALbrigade bestaat uit een groep enthousiaste & betrokken taaltrainers die al tientallen jaren met succes training geven aan medewerkers en managers van grote en kleine bedrijven in Nederland. Wij geven individuele taaltrainingen en bedrijfsgroepen tot 8 personen in de omgeving van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Wij leren u praktische vaardigheden door interactieve taalsessies in een prettige sfeer. In de regio: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

 

Top