Home / Event / Partnerschip De TAALbrigade met VVH business translations!

Partnerschip De TAALbrigade met VVH business translations!

Samenwerking van De TAALbrigade met VHH business translations!

De enthousiaste en geduldige taaltrainers van de TAALbrigade leren cursisten om vloeiend te communiceren in het Engels, Duits, Frans, Nederlands en Spaans. Wij doen veel praktijkgerichte rollenspellen en laten de cursisten veel aan het woord, zodat zij het vertrouwen krijgen dit ook in hun werk toe te kunnen passen.

Daarnaast begeven wij ons ook verder in de taalwereld en hebben regelmatig contact met collega’s in onze branche. Een aantal weken geleden had ik een interessante ontmoeting met Matthijs van Hoorn van VVH business translations te Utrecht. Ik heb een aantal gesprekken met Matthijs gevoerd en kon mij goed vinden in zijn klantgerichte aanpak en unieke propositie als aanbieder van vertalingen voor het bedrijfsleven.

VVH business translations

Matthijs van Hoorn heeft zijn sporen reeds verdiend: zijn vertaalbureau bestond in 2015 twintig jaar. Oprichter Matthijs leerde het vak al vroeg van zijn ouders en startte in de jaren ‘90 met zijn eigen bureau. VVH werkt in alle talen en op nagenoeg elk vakgebied. Het bedrijf beschikt over een wereldwijd netwerk van professionele en enthousiaste vertalers, redacteuren, tekstschrijvers en tolken. Die worden vanuit Utrecht aangestuurd door een gedreven team van projectmanagers en revisoren die ervoor zorgen dat de kwaliteit van de geleverde teksten zorgvuldig wordt bewaakt.

VVH heeft een proactieve aanpak richting haar klanten en denkt altijd graag met klanten mee.. Ieder project en elke opdracht is immers uniek. Het leuke van het bedrijf van Matthijs is dat het ze lukt om zich steeds te blijven vernieuwen. Zo hoeven zij niet alleen maar te teren op successen uit het verleden. Een goed voorbeeld is het bijzondere zusterbedrijf SmartCoding dat is gespecialiseerd in de directe codering van de uitkomsten van meertalig marktonderzoek.

Wat mij persoonlijk erg aanspreekt in VVH is de professionele en zeer klantgerichte aanpak. Matthijs is graag sparringpartner en denkt mee met de complexe uitdagingen waar zijn klanten mee te maken hebben. Daarnaast is Matthijs ook gewoon een bijzonder prettig persoon, met wie je graag mee samenwerkt.

Partnership VVH business translations en De TAALbrigade

Wij kunnen ons goed vinden in de benadering en werkwijze van het bedrijf en besteden daarom graag aandacht aan deze vakgenoot. Wij zullen VVH dit jaar promoten binnen ons netwerk en op onze website en kunnen het bedrijf aanraden als een betrouwbare leverancier van vertalingen van bijvoorbeeld contracten, handleidingen, jaarverslagen, vragenlijsten voor marktonderzoek of complete websites Bij aanvragen binnen ons netwerk zullen wij met alle plezier doorverwijzen.

Voor meer informatie: www.vvh.nl, Matthijs van Hoorn, 030-2711294.

Top