Home / Event / 7 Voordelen van een individuele taalcursus

7 Voordelen van een individuele taalcursus

1 Snelle vooruitgang door persoonlijke aandacht.   De aanpak en leermethode die de taaldocent gebruikt zijn volledig afgestemd op uw leerdoelen & taalniveau en leerstijl. Zo leert u precies wat u nodig heeft. Cursisten maken hierdoor een zeer snelle progressie door.

2 Van algemene taalkennis naar actief taalgebruik.   Veel mensen hebben veel kennis van bijvoorbeeld Duits of Frans. Echter hebben ze weinig ervaring met het actief spreken van de taal. Een persoonlijke taaltrainer laat u veel aan het woord en geeft tussendoor uitleg en correctie. Zo leert u doeltreffend communiceren en krijgt u het vertrouwen om actief te spreken.

3 Leren in uw eigen snelheid.   Bij een groepstraining is er een vast lesprogramma. Een persoonlijke taaldocent gebruikt de lesmethoden die het beste aansluiten op uw persoonlijke leerstijl & aandachtspunten en besteedt meer tijd aan de onderwerpen die u lastig vindt.

4 Praktische vaardigheden leren.   Bij een groepstraining kan de taaldocent weinig aandacht besteden aan de individuele cursist en doet u vooral veel algemene kennis op. Tijdens een 1op1 taalcursus leert u direct de vaardigheden leert die u nodig heeft in uw werk.

5 Veel vragen stellen.   In groepslessen zijn veel cursisten gereserveerd in het stellen van vragen, omdat ze vinden dit eigenlijk wel te moeten weten of uit angst om niet goed over te komen. Onze trainers hebben een geduldige aanpak, zodat u zoveel vragen kunt stellen als u wilt.

6 Een relaxte omgeving.   Een goede sfeer zorgt ervoor dat u zich goed kunt concentreren. Onze trainers worden geselecteerd op hun enthousiasme en geduldige manier van lesgeven en motiveren u door interactieve en leuke lessen!

7 Gelijkwaardige rol.   De normale rolverdeling bij een groepscursus verandert. Bij een groepscursus is er een duidelijke rolverdeling tussen docent en cursisten,maar bij een 1-op-1 cursus ontstaat er een vertrouwensband, waardoor de cursist zich veel meer durft open te stellen en mede daardoor veel meer vorderingen maakt.

Voor meer informatie over een cursus:

cursus zakelijk Duits
cursus zakelijk Engels
cursus zakelijk Frans
cursus Nederlands voor anderstaligen

Top