Home / FAQ

FAQ

Met welke branches/ vakgebieden hebben jullie ervaring?

Onze trainers geven al jaren training aan allerlei branches, vakgebieden en veel verschillende bedrijven. Ze hebben dus veel branche specifieke kennis. Ze bereiden zich daarnaast grondig voor, zodat wij in elke branche les kunnen geven.

Welke boeken krijg ik?

De boeken worden op maat besteld en daarnaast wordt materiaal gemaakt door de taaldocent aan de hand van documentatie/ e-mails/brieven etc. die wij graag van u krijgen.

Hoe lang duren de trainingen?

Dit ligt uiteraard helemaal aan uw wensen en taalniveau. Maar u leert een taal door het vooral veel te doen. Door hoge tarieven bij veel taalinstituten zijn de trainingen vaak te kort. Daarom is onze prijsstelling gericht op langere trainingen, zodat u echt een flinke stap kunt maken. Bij 30 tot 50 uur training door onze ervaren taaltrainers kunt u stevige vooruitgang boeken.

Hoe wordt mijn niveau bepaald?

Om het programma te kunnen schrijven doen we eerst een intake. Dit bestaat uit een telefonisch gesprek van 20 minuten en het invullen van een vragenformulier mbt leerstijl, leerdoelen, wensen. We bepalen uw niveau vervolgens aan de hand van de Europese taalvaardigheidstabel (A1, A2, B1, B2, C1, C2).

Wie is mijn aanspreekpunt?

Onze training consultant onderhoudt de contacten met bedrijven en cursisten. Veel organisatorische zaken kunnen ook direct met de trainer worden afgesproken.

Wie geeft de trainingen?

Onze taaltrainers geven al jaren met succes taaltraining aan professionals. Ze zijn sprekers in de moedertaal (native speaker). Ze hebben een HBO of academische opleiding gedaan en een opleiding tot taaldocent afgerond. Maar vooral zijn ze geselecteerd op hun enthousiasme en geduldige aanpak, zodat u kunt leren in een prettige sfeer.

Kan ik als complete beginner of vergevorderde ook een training bij jullie volgen?

Elke training wordt volledig op maat gemaakt. We geven dus les aan complete beginners tot vergevorderde sprekers.

Op welke tijden en dagen kunnen de trainingen plaatsvinden?

Op werkdagen tussen 0900 en 1800. Op zaterdag en na 1800 geldt een toeslag van 15%.

Hoe snel kan een training starten?

Er wordt eerst een intake gedaan en daarna wordt het programma op maat geschreven. Binnen enkele weken kan de training starten.

Waar worden de trainingen gegeven?

Wij geven de trainingen bij u op kantoor of in overleg op een andere locatie. Dit doen we in of in de buurt van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Top