Home / Training Nederlands op de werkvloer (NT2) – bedrijfsgroep

Training Nederlands op de werkvloer (NT2) – bedrijfsgroep

U heeft buitenlandse medewerkers in dienst en de samenwerking met Nederlandse collega’s verloopt niet altijd even soepel. Poolse medewerknemers zijn bijv heel competitief ingesteld en zullen daardoor niet snel toegeven dat ze iets niet begrijpen.

Wat doen we:

De TAALbrigade bestaat uit een enthousiaste & betrokken groep ervaren taaltrainers gericht op werknemers. Wij leren cursisten de vaardigheden die zij nodig hebben in hun werk. Dit doen we door interactieve lessen in een prettige sfeer. Cursisten zullen veel aan het woord zijn en krijgen zo snel meer vertrouwen, dat ze dit ook in de dagelijk (werk)praktijk kunnen toepassen.

Onze aanpak biedt veel voordelen:

1 Actieve trainingen: de cursisten zullen veel spreken en oefenen in de praktijk.

2 vaardigheden gericht op uw afdeling/ bedrijf: de cursisten leren de basis van het Nederlands en vaardigheden gericht op uw bedrijf/ afdeling.

3 Trainers: u krijgt een trainer die het beste bij uw werknemers past, bij Poolse cursisten zetten we vaak pools-Nederlandse trainers in.

4 Korte lijnen: u krijgt 1 aanspreekpunt.

Onze taaldocenten

Onze taaldocenten hebben veel ervaring in het geven van taaltrainingen op de werkvloer. Ze hebben een HBO of academische opleiding gedaan en een opleiding tot taaldocent afgerond. Maar ze zijn vooral geselecteerd op hun enthousiasme en geduldige aanpak. Bij Poolse werknemers hebben wij Pools-Nederlandse docenten die we kunnen inzetten.

Waar en wanneer worden de lessen gegeven?

De trainingen worden gegeven bij u op kantoor (in-company). Wij geven 1 sessie van 2 tot 3 uur per week plus opdrachten. Het programma duurt 4 tot 8 maanden, zodat cursisten voldoende tijd hebben om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen.

Taalniveau

Onze cursus wordt op maat gemaakt, dus kan op elk niveau worden gegeven. Elke cursist krijgt een persoonlijk gesprek met de docent (indien mogelijk) om het niveau te meten en het invullen van een vragenlijst mbt wensen, behoeften, doelen. Op grond daarvan stellen we een programma samen.

Advies

Wij geven u graag meer advies: info@detaalbrigade.nl.

Top